NEA

Χάρηκε ένα Mitsubishi Lancer Evo IX για λιγότερο από 24 ώρες

Ένας τυχερός Βρετανός απέκτησε τη μία μέρα ένα Mitsubishi Lancer Evo IX και την επόμενη το έλιωσε!

Ο Βρετανός που βλέπετε παρακάτω στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός σε μια κλήρωση που έγινε πριν από μερικές μέρες από το Dream Car Giveaways και ήταν αυτός που κέρδισε ένα Mitsubishi Lancer Evo IX. Ένα από τα καλύτερα και πιο αυθεντικά σπορ αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Το συγκεκριμένο Evo είχε 112.000 χιλιόμετρα αλλά ήταν σε άψογη κατάσταση και με πλήρες σέρβις. Μάλιστα, τα Evo είναι πλέον δυσεύρετα και στην Βρετανία έχουν ανέβει πάρα πολύ σε τιμή.

Ωστόσο, ο Βρετανός αν και τυχερός, μάλλον τον μάτισαν αφού την επόμενη μέρα το στούκαρε (η φωτογραφία προέρχεται από ένα tweet που διαγράφηκε από την αστυνομία της Νότιας Ουαλίας) με την ζημιά να μην είναι επισκευάσιμη και το άμοιρο Evo να καταλήγει για ανταλλακτικά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!