NEAPINED

Οι τιμές πώλησης του νέου Toyota Yaris Cross

Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των μικρών SUV εντείνεται με την έλευση ενός πολύ σημαντικού μοντέλου βασισμένο στο Yaris. Διαθέσιμο από τον Οκτώβριο.

Η κατηγορία των μικρών SUV φουντώνει ξανά αφού τα Ford Puma, Renault Captur, Hyundai Kona, Nissan Juke, Peugeot 2008 κ.α. θα πρέπει να υπολογίζουν σε ένα νέο αντίπαλο όπως είναι το Yaris Cross.

Ένα SUV με το στιλ του Yaris που έχει μήκος στα 4,18 μέτρα, με καλούς χώρους για τους επιβάτες και από 380 λίτρα πορτμπαγκάζ στην υβριδική έκδοση των 116 ίππων που προσφέρεται και με τετρακίνηση (χάρη σε ένα ηλεκτρικό μοτεράκι που κινεί τους πίσω τροχούς).

Στην απλή του μη εξηλεκτρισμένη έκδοση το μοτέρ των 1.500 κ.εκ. με τους 125 ίππους προσφέρεται αποκλειστικά ως δικίνητο. Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα για το Yaris Cross, παρακάτω οι τιμές πώλησης ανά έκδοση κινητήρα.

  • Yaris Cross 1.5 (125 PS, manual-6, FWD): από 17.300€
  • Yaris Cross 1.5 (125 PS, auto CVT, FWD): από 18.850€
  • Yaris Cross 1.5 Hybrid (116 PS, FWD): από 20.150€
  • Yaris Cross 1.5 Hybrid (116 PS, AWD): από 25.900€

Αναλυτικά οι τιμές:

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!