NEAPINED

Η Genesis βάζει στο παιχνίδι και το G70 Shooting Brake

Το premium σήμα της Hyundai δεν θα φέρει στην Ευρώπη μόνο τα SUV του αλλά και ένα πολύ όμορφο Shooting Brake.

Πρόκειται για το πέμπτο μοντέλο της Genesis το οποίο σχεδιάστηκε στην Ευρώπη και από το καλοκαίρι θα ξεκινήσει να πωλείται έχοντας ως βασικούς αντιπάλους τα Audi A4 Avant, BMW 3-Series Touring και Mercedes-Benz C-Class Estate.

Το αμάξωμα ξεχωρίζει από την εμφατική του σχεδίαση και τις δυναμικές γραμμές με την σημαντικότερη διαφοροποίηση να εντοπίζεται στο πίσω μέρος και το τελείωμα της οροφής. Το μήκος του G70 Shooting Brake έχει φθάνει στα 4,685 μέτρα και το μεταξόνιο τα 2,835 μέτρα.

Η πολύ όμορφη προσθήκη του τρίτου όγκου στο πίσω μέρος έχει δημιουργήσει έναν χώρο αποσκευών κατά 40% μεγαλύτερο από το sedan, όντας παράλληλα και πιο πρακτικός. Στο σαλόνι δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με το sedan μοντέλο που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό.

Σχετικά με την γκάμα θα υπάρχουν οι ίδιες εκδόσεις κινητήρων όπου στην βάση υπάρχει ένας δίλιτρος turbo των 252 ίππων και ψηλότερα ένας V6 των 3,3 λίτρων με 370 ίππους. Θα υπάρχει και diesel έκδοση των 2,2 λίτρων με ισχύ στους 202 ίππους.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!