ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

βιώσιμη μετακίνηση EcoFest 2021: Ζήσε τη ζωή σου στο…πράσινο

Στη βιώσιμη ανάπτυξη, τις πράσινες και έξυπνες πόλεις και τη βιώσιμη μετακίνηση είναι  αφιερωμένη η τριήμερη Διοργάνωση EcoFest 2021, που επιστρέφει δυναμικά και για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδεικνύει την πράσινη πλευρά της ζωής στις 4, 5 και 6 Ιουνίου 2021.

Σε νέο χώρο διεξαγωγής, την Πλατεία Νερού στην Καλλιθέα, έναντι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Διοργάνωση θα επιδείξει πρωτότυπο, εκπαιδευτικό και επιστημονικό περιεχόμενο, προσδίδοντας σημαντική αξία στη διαμόρφωση καθημερινής οικολογικής συνείδησης. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε περισσότερες από 20 βιωματικές δράσεις, να θαυμάσουν πρωτότυπα εκθέματα και βραβευμένες ερευνητικές καινοτομίες, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Για τρεις ημέρες, από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ, γινόμαστε όλοι Ecoists και ζούμε την πιο συναρπαστική πράσινη εμπειρία, μπαίνοντας στον κόσμο του:

  • EcoLiving: Γνωρίζουμε το ενεργειακά αυτόνομο σπίτι του μέλλοντος, που ανακυκλώνει & προωθεί τη βιωσιμότητα!
  • EcoMobility: Μαθαίνουμε τα πάντα για την ηλεκτροκίνηση και τη μικροκινητικότητα, κάνουμε test-drive με ηλεκτρικά οχήματα και θαυμάζουμε από κοντά τα καινοτόμα ηλεκτρικά οχήματα τύπου “formula” από Ελληνικά Πανεπιστήμια!
  • EcoCooking: Αξιοποιούμε έξυπνα τα τρόφιμα που έχουν περισσέψει και δημιουργούμε eco-friendly & zero-waste πιάτα παρέα με γνωστό αγαπημένο σεφ!
  • EcoFashion: Γνωρίζουμε τον κόσμο της ηθικής και βιώσιμης μόδας μέσα από ενημερωτικά εργαστήρια, σεμινάρια μεταποίησης ρούχων, και συμβουλές από fashion bloggers!
  • EcoFun: Διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε να αγαπάμε το περιβάλλον, μέσα από τουρνουά EcoBasket με την παρουσία διάσημων αθλητών και διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, στους ήχους της μουσικής που αγκαλιάζει το περιβάλλον!
  • Recycling: Ανακυκλώνουμε για έναν καθαρό πλανήτη και δίνουμε δεύτερη ζωή σε υλικά και υφάσματα που μας είναι, τελικά, ακόμη χρήσιμα!
  • EcoStories: Εμπνεόμαστε από δημόσια, αγαπημένα πρόσωπα που ανεβαίνουν στην σκηνή, μοιράζονται τις δικές τους eco-ιστορίες και γίνονται πρότυπα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης!

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!