NEA

25χρονος οδηγούσε ένα Tesla από το πίσω κάθισμα [video]

Το περιστατικό συνέβη στην Καλιφόρνια, όπου ένας 25χρονος καταγράφηκε από κάμερα άλλου αυτοκινήτου να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα του Tesla με ενεργοποιημένο το Autopilot.

Μετά από δεκάδες καταγγελίες άλλων οδηγών η αστυνομία σταμάτησε τον 25χρονο για να του απαγγείλει τις σχετικές κατηγορίες. Ακόμη και αν ο νεαρός είχε ήδη καταφέρει να βγει από το πίσω κάθισμα και να επιστρέψει στην θέση του οδηγού, οι κάμερες τον είχαν καταγράψει να ξεγελά το Autopilot έχοντας ακουμπισμένο το πόδι του πάνω στο τιμόνι!

Τελικά ο 25χρονος Param Sharma συνελήφθη από την αστυνομία και κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση. Πέραν τούτου το συγκεκριμένο άτομο δηλώνει εθισμένο στα social media και ειδικότερα στο YouTube και για να διατηρείται στην επικαιρότητα κάνει ότι είδους βλακεία του κατεβαίνει από το νου. Μάλιστα έχει αποκτήσει και το προσωνύμιο «backseat driver».

Από την πλευράς της η Tesla φυσικά και κατακρίνει αυτού του είδους τις επικίνδυνες ενέργειες, αλλά μέσα από κάτι τέτοια καταφέρνει να προβάλλει την αυτόνομη τεχνολογία της. Τι σου είναι το μάρκετινγκ, θα πει κανείς…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!