ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

O Ronaldo αποχαιρετά την Γιουβέντους αγοράζοντας μία νέα Ferrari;

Έπειτα από μια απογοητευτική χρονιά που ενδέχεται να αφήσει ακόμη και εκτός Champions League την Γιουβέντους, οι φήμες λένε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύντομα θα αποχαιρετίσει την Ιταλία.

Ήδη ο Πορτογάλος έχει ξεκινήσει να φορτώνει τα πανάκριβα αυτοκίνητα από το γκαράζ του στο Τορίνο. Στα αυτοκίνητα που φορτώθηκαν περιλαμβάνεται μία F12 TDF, μια Mercedes Coupe αλλά και η θηριώδη G 63 της Brabus που του έχει κάνει δώρο η μνηστή του Georgina Rodriguez.

Οι φήμες αναφέρουν πως η μεταφορική εταιρία Rodo Cargo έχει προορισμό την Λισαβόνα με τις φήμες να λένε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιστρέψει στην πατρίδα του και στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ένα άλλο πιο πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει στην Ρεάλ. Ωστόσο, η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως αυτή θα μπορούσε να είναι μια κίνηση για τις διακοπές του, αφού υπάρχει ακόμη ένα έτος συμβολαίου με την Γιουβέντους.

Πάντως, την προηγούμενη εβδομάδα ο Ρονάλντο μαζί με τον πρόεδρο της Ferrari, John Elkanμ και τον πρόεδρο της ομάδας, Andrea Agnelli, ταξίδεψαν στο Μαρανέλο ώστε ο Πορτογάλος να παραλάβει τη νέα του Ferrari Monza SP2. Η οποία κινείται από τον εμβληματικό V12 της μάρκας που αποδίδει 800 ίππους και στο γκαράζ του θα βρίσκεται δίπλα σε μια 599 GTB, μια 599 GTO και μια F12 TDF.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button