NEAPINED

Το VW Group δέχτηκε προσφορά 7,5 δισ. ευρώ για την πώληση της Lamborghini

Μετά την προσφορά της βρετανό-ελβετικών συμφερόντων εταιρίας Quantum Group AG, οι φήμες για την εξαγορά της Lamborghini επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Τελευταία έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για την πώληση των πιο εξωτικών σημάτων του VW Group. Για παράδειγμα πέρυσι είχαν διαδοθεί κάποιες πληροφορίες για την πώληση της Bugatti που ουσιαστικά ακουγόταν περισσότερο σαν μια εσωτερική μεταφορά με αλισβερίσια γύρω από την Rimac.

Τελικά δεν έγινε τίποτε, όπως τίποτε δεν θα γίνει και με την Lamborghini. Διότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος το VW Group να πουλήσει το μοναδικό σήμα στον κόσμο που μπορεί να κοντράρει την Ferrari.

Από την άλλη, η Lamborghini πάει από το καλό στο καλύτερο κάνοντας τα τελευταία χρόνια ρεκόρ πωλήσεων. Και από του χρόνου μπαίνει στο παιχνίδι του εξηλεκτρισμού έχοντας ανακοινώσει πως από το 2025 και μετά θα λανσάρει και ηλεκτρικό hypercar. Που θα είναι έτοιμο με προίκα από την Porsche.

Τώρα, το ό,τι έγινε μια πρόταση από μια εταιρία αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Είναι όμως αρκετό για να πυροδοτήσει κάποιες φήμες και να γίνει viral για μια υποτιθέμενη πώληση από την Quantum Group AG στην οποία ιδρυτής είναι ο Rea Stark, συνιδρυτής της Piech Automotive μαζί με τον Anton Piech. Και αν δεν το ξέρατε, τώρα το μάθατε…

Ενδεχομένως αυτός να είναι τελικά και ο σκοπός ανεβάζοντας στην αφάνεια μια εταιρεία που την ύπαρξη της ελάχιστοι γνώριζαν. Και που από το πουθενά επιθυμεί να αγοράσει όλη την Lamborghini μαζί με τις εγκαταστάσεις στην Sant’ Agata, πλήρη 5ετή υποστήριξη από την Audi και πρόσβαση στην τεχνογνωσία για τα ηλεκτρικά…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!