ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Lifesavers, επ.1: Μία διασώστρια και μέλος ενός πληρώματος ασθενοφόρου κυνηγά το όνειρό της [video]

Οδηγός και διασώστρια συνεργάζονται και είναι πάντα έτοιμοι να σπεύσουν να βοηθήσουν ασθενείς και τραυματίες στη Βαλένθια. 

Αφού τελείωσε το Πανεπιστήμιο, η Sarai Granell Vicente ακολούθησε μία καριέρα στον τομέα των πωλήσεων. Όμως, παρά το γεγονός ότι εργαζόταν σκληρά, δεν ένοιωθε ικανοποιημένη. Είχε έρθει η ώρα να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει διασώστρια/ πλήρωμα ασθενοφόρου.

Το πρώτο βίντεο της νέας σειράς ‘Lifesavers’ παρουσιάζει την Sarai μόλις τέσσερις μήνες στο νέο της ρόλο. Ξεκινώντας μία 12ωρη νυχτερινή βάρδια, την παρακολουθούμε να εκτελεί τα καθήκοντά της και μαθαίνουμε τι την οδήγησε να γίνει διασώστρια/πλήρωμα ασθενοφόρου.

Από τη μία σπεύδει να βοηθήσει έναν 96-χρονο άνδρα με προβλήματα αναπνοής, από την άλλη το καθήκον την καλεί σε ένα  καυγά σε μπαρ της πόλης: μία συνηθισμένη νύχτα για την Sarai γεμάτη αδρεναλίνη και στιγμές περισυλλογής.

Δουλεύοντας στην Valencia Ambulancias Edetanas (Ισπανία), η Sarai μπορεί να αντιμετωπίζει αμφιβολίες και φόβους, αλλά τελικά νιώθει ότι τώρα κάνει το καλύτερο που μπορεί κάθε ημέρα.

Valencia Ambulancias Edetanas. Η υπηρεσία ιδρύθηκε το 1991 και έχει περίπου 200 ασθενοφόρα και 100 οδηγούς. Μερικά από τα μέλη της ιατρικής ομάδας βρίσκονται στην υπηρεσία από τότε που ξεκίνησε. Τα μέλη της προσφέρουν υποστηριζόμενες και μη ιατρικές υπηρεσίες στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στη Βαλένθια.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!