NEA

Ξεπούλησε η Ford Mustang Mach-E στη Νορβηγία

Το γεγονός πως η Mach-E ήταν το δημοφιλέστερο EV για τον Μάιο στην καλύτερη ποσοστιαία αγορά ηλεκτρικών της Ευρώπης λέει πολλά για την δυναμική του μοντέλου.

Τον Μάιο η Mustang Mach-E ήταν το μοντέλο που προτιμήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο από τους Νορβηγούς σημειώνοντας 1.384 πωλήσεις. Έτσι, ξεπέρασε το ID.4, το οποίο έπεσε και κάτω από το Skoda Enyaq που βρέθηκε στην δεύτερη θέση χάρη στην καλή του τιμή και τους μεγάλους χώρους.

Ακολούθησαν τα Tesla Model 3, Mercedes EQC κ.α. Ωστόσο, από την αρχή του 2021 τα δημοφιλέστερα μοντέλα δεν είναι ηλεκτρικά αλλά τα plug-in υβριδικά Toyota RAV4 και Volvo XC40. Στο πρώτο πεντάμηνο στη νορβηγική αγορά κυριαρχούν τα EV/ PHEV με μερίδιο στο 82%.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!