ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε μια απίστευτη μάχη σε αυτοκινητόδρομο της Τουρκίας [video]

Η μάχη ανάμεσα σε έναν φορτηγατζή και έναν οδηγό ενός επαγγελματικού Fiat προφανώς και είναι προβλέψιμη. Όπως και το αποτέλεσμα.

Σαν τα κοκόρια έκαναν ο οδηγός του φορτηγού με τον οδηγό του Fiat κινούμενοι σε έναν αυτοκινητόδρομο έξω από την Σαμσούντα. Στα πρώτα πλάνα του βίντεο φαίνεται το Fiat να παρενοχλεί το φορτηγό και στη συνέχεια ο φορτηγατζής να εκνευρίζεται και να κάνει το ίδιο κλείνοντας το δρόμο.

Ο οδηγός του Fiat βλέπει πως δεν μπορεί να προσπεράσει το φορτηγό και αποφασίζει να μείνει λίγο πίσω για να γκαζώσει και να πάρει φόρα. Ακόμη και αυτό δεν πιάνει και όταν αποφασίζει να τον προσπεράσει από δεξιά, τότε το φορτηγό τον κλείνει για τα καλά και το Fiat χτυπά στην άκρη του δρόμου.

Ευτυχώς, δίχως να ανατραπεί και όπως μαθαίνουμε δίχως τραυματισμούς. Άσχετα από το ποιος ξεκίνησε αυτή την μάχη, προφανώς και η όλη κατάσταση δεν ταιριάζει σε πολιτισμένους λαούς.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!