NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Fast & Furious 9: Είναι αληθινός ο μαγνήτης στο Toyota GR86; [video]

Το F9 αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα τους και στους ελληνικούς κινηματογράφους στις επόμενες μέρες και έχουμε να δούμε πολλά τρελά και παλαβά.

Ένα από αυτά μπορείτε να το δείτε στα παρακάτω βίντεο όπου ένα Toyota Supra γυρίζει με το πίσω μέρος και με την χρήση ενός τεράστιου ηλεκτρομαγνήτη κολλά πάνω στο θωρακισμένο ημιφορτηγό. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να γίνει για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι πως οι ηλεκτρομαγνήτες απαιτούν μεγάλα ποσά ηλεκτρικής ενέργειας για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Επίσης, η απόσταση για να κολλήσουν τα δύο οχήματα είναι αρκετά μεγάλη, ενώ η εκπομπή των κυμάτων δεν είναι προς μια κατεύθυνση αλλά κυκλική. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι όταν ο Vin Diesel περιστρέφει το διακόπτη αριστερόστροφα απωθώντας τα δύο οχήματα μεταξύ τους. Κάτι που επίσης δε μπορεί να γίνει ακόμη και αν αλλάξει η πολικότητα. Αυτά και αλλά πολλά περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία στο F9.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!