ΑΓΩΝΕΣ

Σας αρέσουν τα νέα μονοθέσια της F1 2022;

Αν και διανύουμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα μια διαρροή μας δείχνει πως θα είναι τα μονοθέσια για την επόμενη σεζόν.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια για τα νέα μονοθέσια θα γίνουν σε περίπου ένα μήνα στο Grand Prix του Silverstone αλλά μια σχετική διαρροή μας δίνει μια μικρή γεύση. Όπως μπορούμε να δούμε και βάσει των νέων κανονισμών τα νέα μονοθέσια έχουν αεροδυναμικές και σχεδιαστικές αλλαγές ώστε να ευνοούνται τα προσπεράσματα.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το LiveGP, το νέο σχέδιο είναι απλούστερο και πιο ομαλό και με λιγότερα αεροδυναμικά βοηθήματα. Αντίθετα έχει αυξημένο ground-effect έτσι ώστε να επανακτηθεί κάποιο ποσοστό από την χαμένη κάθετη δύναμη.

Πηγή: LiveGP.it

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, το μοντέλο που βλέπουμε δείχνει να είναι πιο κοντό από τα υπάρχοντα μονοθέσια, ενώ μία ακόμα σημαντική αλλαγή θα είναι οι τροχοί, οι οποίοι περνούν από τις 13 στις 18 ίντσες. Φυσικά, κάθε ομάδα θα έχει το περιθώρια να κάνει τις δικές της παρεμβάσεις. Για να δούμε αν με όλα αυτά το σπορ θα αποκτήσει περισσότερο θέαμα, όπως παλιότερα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!