NEA

Η Πολεμική Αεροπορία ενισχύεται με Nissan Navara

Η Πολεμική Αεροπορία εμπιστεύεται το κορυφαίο pick-up της Nissan για την υποστήριξη του επιχειρησιακού της έργου.

Στην άμεση ενίσχυση  των αεροπορικών βάσεων της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με 26 pick-up οχήματα του κορυφαίου Nissan Navara, προχώρησε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Τα συγκεκριμένα οχήματα που με την κορυφαία ποιότητα και τις δυνατότητές τους κέρδισαν την απόλυτη εμπιστοσύνη του ΓΕΑ, θα εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο των αεροπορικών βάσεων της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση που ξεπερνά τα τετριμμένα, το Navara διαθέτει εντυπωσιακή  off-road ικανότητα, αντοχή  αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που θα καλύψουν στο έπακρο τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Δείτε περισσότερα για το Nissan Navara στο: https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/navara-2019.html

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!