NEA

Ποια θα είναι τα νέα μοντέλα της Lancia;

Το σίγουρο είναι πως η ιταλική εταιρία θα αποκτήσει τουλάχιστον τρία με τέσσερα νέα μοντέλα και οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν σε όλη την Ευρώπη. Φυσικά και στην χώρα μας.

Το Ypsilon δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα στην Ιταλία έχοντας πουλήσει 22.783 μονάδες μέχρι τον Μάιο. Και όλα αυτά με ένα αυτοκίνητο που έχει μείνει πίσω τουλάχιστον μία δεκαετία σε εξέλιξη και θα συνεχίσει για μία τουλάχιστον διετία. Μέχρι το 2024 όπου θα εμφανιστεί ο αντικαταστάτης του με σίγουρη την ηλεκτρική του έκδοση και αμφίβολες τις συμβατικές με κινητήρες καύσης.

Ένα χρόνο αργότερα θα λανσαριστεί ένα κόμπακτ SUV που θα είναι ηλεκτρικό, ενώ κάπου το 2026 θα δούμε και ένα μεγαλύτερο crossover. Τα μοντέλα της Lancia θα έχουν κοινά μηχανολογικά και τεχνολογικά στοιχεία τόσο με τις DS Automobiles, όσο και με τις νέας γενιάς Alfa Romeo, με στοιχείο διαφοροποίησης το ντιζάιν.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!