NEA

Porsche 911 GTS & Targa: O ενδιάμεσος κρίκος [video]

H Porsche συνεχίζει την επέκταση της γκάμας της νέας 911 παρουσιάζοντας δύο ακόμα μοντέλα που έτσι και αλλιώς είναι κλασικές επιλογές στην παρουσία του μοντέλου. Οι τιμές της GTS στην Γερμανία ξεκινούν από τις 140.981 ευρώ.

Λίγο μετά την 911 GT3 Touring η Porsche ανακοίνωσε και την GTS, τόσο σε κουπέ όσο και σε κάμπριο και targa έκδοση, με την τελευταία να είναι αποκλειστικά τετρακίνητη. Η ισχύς του τρίλιτρου εξακύλινδρου boxer έχει ανέβει κατά 30 ίππους σε σχέση με την απλή Carrera S φθάνοντας στους 480 ίππους και τα 570 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο PDK με 8 σχέσεις, ενώ υπάρχει και επιλογή για επτατάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Το 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε 3,3 δευτερόλεπτα, περίπου 0,3 δευτερόλεπτα από το αντίστοιχο μοντέλο προηγούμενης γενιάς. Για την GTS υπάρχει διαφορετική ρύθμιση στο σύστημα Porsche Active Suspension Management με την απόσταση από το έδαφος να είναι κατά 10 χιλιοστά χαμηλότερη από ότι στην Carrera.

Το προαιρετικό πακέτο της GTS διασφαλίζει έως 25 κιλά μείωση βάρους χάρη στα κάρμπον καθίσματα, τα ελαφρύτερα πλευρικά και πίσω παράθυρα, μία ελαφρύτερη μπαταρία και την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων. Όπως και στην προηγούμενη γενιά της GTS, υπάρχουν ειδικοί χρωματισμοί και διαφορετικός πιο σπορ διάκοσμος στο σαλόνι.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!