NEAPINED

Το νέο Honda Civic Type R δεν θα είναι υβριδικό

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες το νέο Type R που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2022 δεν θα έχει καμία υβριδική υποβοήθηση. Ευτυχώς.

Σε αντίθεση με το νέο Civic που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη την ερχόμενη άνοιξη και που πιθανότατα θα έχει μόνο υβριδικές εκδόσεις (στα 1.500 και 2.000 κ.εκ.), το νέο Type R θα διατηρήσει την turbo συνταγή του τωρινού μοντέλου. Έτσι, κάτω από το καπό θα υπάρχει ο δίλιτρος turbo i-VTEC που θα αποδίδει πάνω από 320 άλογα και θα συνεχίσει με την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Έτσι, το νέο Type R θα είναι ένα από τα τελευταία old school μοντέλα που θα μπορεί κανείς να αποκτήσει με την αυθεντική συνταγή ενός κινητήρα καύσης και δίχως κανένα στοιχείο εξηλεκτρισμού. Όσο για το νέο Civic, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Honda θα είναι μόνο υβριδικό. Πιθανότατα με τα e:HEV συστήματα των νέων Jazz/ Jazz Crosstar, HR-V και CR-V που συνδυάζουν ατμοσφαιρικά τετρακύλινδρα μοτέρ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!