NEA

Θα μπορούσε να υπάρξει ένα Tesla με τιμή στις 20.000 ευρώ;

Προφανώς και κάτι τέτοιο έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η Tesla είναι ένα πραγματικό φαινόμενο και η εικόνα που έχει δημιουργήσει ως μπράντα είναι πολύ ισχυρή. Και καιρό τώρα υπάρχουν φήμες γύρω από ένα φτηνό μοντέλο που στόχο την αύξηση των πωλήσεων και που αυτό θα κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ, όπως αναπαράγεται από διάφορα sites.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που πολύ δύσκολα θα υλοποιηθεί ακόμη και αν μιλάμε για την αγορά των ΗΠΑ απ’ όπου έρχονται τα δημοσιεύματα για ένα ηλεκτρικό Tesla με τιμή στις 25.000 δολάρια. Ακόμη και σε μία πολιτεία με την μεγαλύτερη επιδότηση, ακόμη και με νέου τύπου φτηνότερες μπαταρίες, η Tesla θα ήταν λάθος να πέσει σε τόσο χαμηλά επίπεδα.

Οι φήμες λένε πως το Model 2, όπως θα ονομάζεται, θα κατασκευάζεται στο Gigafactory της Tesla στη Γερμανία. Ωστόσο, μπορείτε να φανταστείτε ένα Model 2 που θα κοστίζει λιγότερα από ένα VW ID.3;

Όπως και να το κάνουμε η τιμή πώλησης διαμορφώνει και ένα status για κάθε προϊόν και κατ’ επέκταση για την ίδια την εταιρία που το κατασκευάζει. Εσείς τι λέτε; Θα μπορούσε να επηρεάσει την εικόνα της Tesla ένα φτηνό ηλεκτρικό;

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Εν τω μεταξυ θα εχει φθηνυνει και το ID3 λογω μπαταριων και εν πασει περιπτωσει χωρις ενα
    “λαικο” αυτοκινητο ειναι αδυνατον να επικρατησει η Tesla. Επομενως ενα προσιτο στην ευρεια λαικη καταναλωση
    ηλεκτρικο αυτοκινητο απο πλευρας Tesla , θα τονωσει την εικονα της και το ονομα της θα γινει οικειο
    σε ολο τον πλανητη με δεκαδες εκατομμυρια δυνητικους αγοραστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!