NEA

Mopar Summer Check-up 2021: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος για Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional

Το καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική περίοδο για αποδράσεις, όμως παράλληλα οι υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν δοκιμασία για κάθε αυτοκίνητο. Ο δωρεάν τεχνικός έλεγχος που προσφέρει η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, εξασφαλίζει ασφαλείς και απροβλημάτιστες διαδρομές.      

Συνεπής στην προσφορά υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, αλλά και υψηλής προστιθέμενης αξίας η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει για ακόμα μία χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Summer Check Up.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους κατόχους των παραπάνω μαρκών να πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Summer Check Up 2021, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις. Παράλληλα ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού εξασφαλίζει άνετες διαδρομές ακόμα και στις συνθήκες έντονου καύσωνα που συχνά αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα.   

Ο δωρεάν έλεγχος Summer Check Up 2021, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών των μαρκών και έχει ισχύ από τις 24 Ιουνίου 2021 και μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου (24 Σεπτεμβρίου), καλύπτοντας αυτήν την ιδιαίτερη ευαίσθητη περίοδο όπου μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού πραγματοποιεί ταξίδια και εκδρομές. Παράλληλα με το δωρεάν έλεγχο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από την ειδική έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά συντήρησης, όπως είναι για παράδειγμα το λιπαντικό του κινητήρα, το φίλτρο αέρα και τα μπουζί, αλλά και από τις προνομιακές τιμές για την αντικατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου τους.

Τέλος, στο πλαίσιο του δωρεάν ελέγχου, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί και για το πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού της καμπίνας του αυτοκινήτου, D-Fence, το οποίο προσφέρει μια καινοτόμα λύση για ακόμα πιο ασφαλείς και άνετες διαδρομές, συνδυάζοντας τρεις συσκευές υψηλής τεχνολογίας (φίλτρο καμπίνας υψηλής απόδοσης, καθαριστής ατμόσφαιρας της καμπίνας και καθαριστής επιφανειών με φως UV). Το σύστημα D-Fence είναι διαθέσιμο τόσο για τα επιβατικά, όσο και τα επαγγελματικά μοντέλα.

Μέσω των εποχιακών ελέγχων, των ειδικών προσφορών, αλλά και την προσήλωση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι τεχνικοί και το προσωπικό της Mopar είναι στη διάθεση του κοινού, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα όλοι οι κάτοχοι Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional να έχουν την ευκαιρία να διατηρούν πάντα το αυτοκίνητο τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παράλληλα, η τήρηση όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, φροντίζει για την ασφαλέστερη δυνατή λειτουργία για τους πελάτες και το προσωπικό     

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Summer Check Up 2021, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και επισκευαστών των μαρκών ανά την Ελλάδα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!