NEAPINED

Σας αρέσει το νέο Honda Civic Type R;

To νέο Type R θα είναι κάτι σαν τον τελευταίο των Μοϊκανών αφού δεν θα έχει καμία υβριδική υποβοήθηση και θα είναι ένα από τα τελευταία γνήσια hatches υψηλών επιδόσεων.

Το νέο Civic δεν έχει πλέον να κρύψει σχεδόν τίποτα αφού ήδη έχουμε δει την σεντάν εκδοχή, αλλά και την πεντάθυρη. Οι οποίες οπτικά θα διαφέρουν ελάχιστα από αυτές που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη από τις αρχές του 2022, αλλά τεχνολογικά θα δούμε μεγάλες αλλαγές αφού οι φήμες κάνουν λόγο για αποκλειστικά υβριδικές εκδόσεις με τα ατμοσφαιρικά σύνολα e:HREV με κινητήρα 1,5 λίτρου και ενδεχομένως 2,0 λίτρων.

Στον αντίποδα, η κορυφαία έκδοση του Civic, η Type R,  θα διατηρήσει τον turbo δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα που θα είναι αναβαθμισμένος και θα αποδίδει τουλάχιστον 320 άλογα. Θα δίνει κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, ενώ μάλλον οι φήμες για υβριδικά συστήματα και ηλεκτρικά μοτέρ εξανεμίζονται και δίνουν ικανοποίηση σε κάθε τρελαμένο petrolhead.

Στις ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες βλέπουμε μία προσέγγιση του Kleber Silva, ενός σχεδιαστή από την Βραζιλία, ο οποίος βασιζόμενος πάνω στο αμάξωμα του νέου μοντέλου, δίνει την δική του εκδοχή για το πως θα μπορούσε να δείχνει το Type R.

Όπως βλέπουμε το συγκεκριμένο σχέδιο διατηρεί κάποια από τα γνωρίσματα που υπάρχουν στο Type R αυτής της γενιάς, όπως τους τονισμένους προφυλακτήρες, την μεγάλη πίσω αεροτομή και μερικά πολύ χαρακτηριστικά αεροδυναμικά βοηθήματα. Δίχως τις όποιες υπερβολές έχει το τωρινό Type R. Σας αρέσει;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!