NEA

Φήμες για νέα Bugatti με το μοτέρ μπροστά

Οι φήμες για μία Bugatti η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική από την κλασική συνταγή της εταιρίας κρατούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφορα πρωτότυπα, ακόμα και τετράθυρα sedan, τα οποία όμως για διάφορους λόγους (και κυρίως η οικονομική κρίση και το σκάνδαλο dieselgate) δεν προχώρησαν. Η Bugatti παρέμεινε πιστή στην συνταγή του W16 τοποθετημένου στο κέντρο και με αυτοκίνητα όπως η Chiron στις άπειρες πλέον “ειδικές” εκδόσεις της εντυπωσιάζει τους πάντες.

Όμως αυτό δεν σταματά διάφορους ανεξάρτητους σχεδιαστές να φαντάζονται το πως θα ήταν μία διαφορετική Bugatti που θα ξέφευγε από την στερεότυπη λογική που ακολουθεί μέχρι σήμερα. Η συγκεκριμένη σχεδιαστική πρόταση ακολουθεί αρκετά από τα σχεδιαστικά στοιχεία της Bugatti όπως για παράδειγμα τα μινιμαλιστικά φωτιστικά σώματα της Centodieci και τους τροχούς από την Chiron Super Sport 300+.

Ο εμπνευστής  του έργου παρέμεινε πιστός στο σήμα κατατεθέν της εταιρίας και με κάποιον τρόπο φαίνεται ότι έχει χωρέσει τον τεράστιο W16 των 8 λίτρων κάτω από το εμπρός καπό. Πάντως μπορεί να υπάρξει και πιο απλή και οικονομική λύση με έναν V8 ή ακόμα καλύτερα με μία ηλεκτρική διάταξη. Άλλωστε, πολλά ακούγονται για την εξαγορά της Bugatti από την Rimac.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!