NEA

Maybach, AMG, G-Class: Όλες σε μία hyper-premium υπό-μπράντα της Daimler

Η Daimler θα προχωρήσει στον διακριτικό διαχωρισμό των παραπάνω σημάτων για να τα κατατάξει σε ένα ξεχωριστό γκρουπ με έμφαση στην υπέρ-πολυτέλεια και τις επιδόσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες ήδη τρέχουν στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην έκθεση του Μονάχου (εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί ελέω της πανδημίας). Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα επικεφαλής του νέου σχήματος εταιριών θα είναι το αφεντικό της AMG, Philipp Schiemer.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ώστε να ενισχυθεί η εικόνα των τριών σημάτων στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και από την στιγμή που τα ηλεκτρικά της Mercedes υπάγονται κάτω από την ομπρέλα της EQ γκάμας. Και οι τρεις εταιρίες έχουν ήδη στα σκαριά υβριδικά ή αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα για το άμεσο μέλλον, ενώ κάθε μία θα διατηρήσει την ανεξάρτητη ταυτότητα της.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!