ΑΓΩΝΕΣ

Δύο οδηγοί αγώνων πλακώνονται στο ξύλο εντός πίστας [video]

Το περιστατικό καταγράφηκε πριν από μερικές στη διάρκεια του Stadium Super Trucks στο Οχάιο των ΗΠΑ με τον ένα οδηγό να φτάνει στο σημείο να πετά το τιμόνι στον άλλο για να τον χτυπήσει!

Οι πρωταγωνιστές του βίντεο προφανώς και αποτελούν ντροπή για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όπως θα δείτε μετά από μια σύγκρουση με τα αγωνιστικά τους pick-up βρίσκονται σε έξαλλοι κατάσταση και ανταλλάσσουν μεταξύ τους τα σχετικά… γαλλικά.

Ξαφνικά αυτός με το κράνος ρίχνε μια γροθιά σε εκείνον που νωρίτερα το έχει βγάλει και που αρπάζει το τιμόνι για να του το πετάξει λες και είναι φρίσμπι. Η αντίδραση του άλλου είναι να αρπάξει το κράνος αυτού με την κόκκινη φόρμα για να το καταστρέψει πετώντας το στην πίστα.

Στη συνέχεια ο… κύριος με την κόκκινη φόρμα αποφασίζει να αρπάξει έναν πυροσβεστήρα. Αλλά ευτυχώς στην πίστα έχουν μπει οι κριτές για να επαναφέρουν την ψυχραιμία. Όλα αυτά στην πίστα με τις κάμερες να τραβούν.

Για την ιστορία αυτός που πετά το τιμόνι ονομάζεται Bo LeMastus και ο άλλος Bill Hynes. Άγνωστοι αγωνιζόμενοι που με τα καμώματα τους κατάφεραν ήταν να γίνουν πασίγνωστοι στο διαδίκτυο. Ντροπή.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!