ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πήγαν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο… και έφυγαν τρέχοντας [video]

Ο λόγος που οι κλέφτες έφυγαν τρέχοντας, όπως μαθαίνουμε από την περιγραφή των αστυνομικών αρχών, είναι ότι το αυτοκίνητο είχε μηχανικό κιβώτιο και κανένας τους δεν ήξερε πως να το οδηγήσει!

To παρακάτω βίντεο το ανάρτησε η αστυνομία του Ντιτρόιτ και μας δείχνει μία κλοπή αυτοκινήτου, η οποία είχε μία πολύ αστεία κατάληξη. Δύο άντρες κάθονταν μέσα σε ένα Acura TSX του 2006 όταν τους πλησίασαν τρεις οπλισμένοι άνδρες και τους ανάγκασαν να βγουν έξω με την χρήση των όπλων τους.

Στη συνέχεια οι θρασύτατοι κλέφτες μπήκαν στο αυτοκίνητο για να την κοπανήσουν. Ξαφνικά και οι τρεις τους βγαίνουν από το αυτοκίνητο και αρχίζουν να τρέχουν μακριά. Ο λόγος; Δεν ήξεραν να οδηγούν με χειροκίνητο κιβώτιο.

Χαρακτηριστικό είναι πως μία έρευνα που έγινε το 2016 έδειξε ότι μόλις 18% των Αμερικανών γνωρίζει πως να οδηγεί αυτοκίνητο με μηχανικό κιβώτιο. Στην πράξη αυτό το ποσοστό είναι ακόμη μικρότερο, ειδικότερα στις μέρες μας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!