NEA

Mercedes-AMG SL: Αυτό είναι το 2+2 εσωτερικό της

Η γερμανική εταιρία έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες για το εσωτερικό της. Ο διάκοσμος παραπέμπει στη νέα S-Class, ενώ για πρώτη φορά μετά το 1989 έχει μια διάταξη 2+2.

Ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα κύρους που θα λανσαριστούν μέσα στη χρονιά είναι η SL η οποία θα βασίζεται σε ένα νέο πλαίσιο με εκτενή χρήση αλουμινίου και η κορυφαία της έκδοση 73e θα έχει έναν εξηλεκτρισμένο V8 4.0 που θα αποδίδει περίπου 800 άλογα.

Μέχρι να δούμε την πλήρη αποκάλυψη της ολοκαίνουργιας SL η Mercedes μας δείχνει πως είναι το ταμπλό που μπορεί να μοιάζει με το ψηφιακό κόσμο της S-Class αλλά έχει αρκετά στοιχεία διαφοροποίησης. Για παράδειγμα, η touch-screen 11,9’’ έχει τη δυνατότητα να αλλάζει κλίση ώστε να αποφεύγονται οι αντανακλάσεις (όταν η SL γίνεται κάμπριο), ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3’’ είναι χωστός για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Για πρώτη φορά μετά από το 1989 η SL επιστρέφει στη διάταξη 2+2 με τις πίσω θέσεις να μπορούν να φιλοξενήσουν στην ουσία παιδιά με ύψος έως 1,50. Όταν δεν είναι κατειλημμένες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιπλέον αποσκευές αλλά και να καλυφθούν με ανεμοθωράκα.

Κατά τα άλλα και οι στρογγυλοί αεραγωγοί που χαρακτηρίζουν τα τελευταία μοντέλα της Mercedes υπάρχουν και η τελευταία γενιά του συστήματος infotainment MBUX, καθώς και μια μεγάλη λίστα με προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού. Επίσης, το πλαίσιο του παρμπρίζ είναι ιδιαίτερα ενισχυμένο και σε συνδυασμό με τα roll-bar προστατεύουν τους επιβαίνοντες σε περίπτωση ανατροπής.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Πολύ όμορφο , αλλά λίγο παλιομοδίτικο. Η καινούργια μόδα που ακολουθούν όλοι είναι να κάνει σκαλοπάτι το κάτω μέρος του ταμπλό σε σχέση με το πάνω. Εδώ δεν το βλέπουμε. Λεπτομέρειες θ μου πείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!