NEA

Ford Mach-Eau: Με άρωμα… βενζίνης!

Στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood η Ford παρουσίασε σε αυτό το όμορφο μπουκάλι ένα άρωμα για τους φανατικούς petrolheads!

Στην εποχή της ψηφιοποίησης πολλές είναι οι μυρωδιές που συχνά λείπουν σε αρκετούς. Όπως αυτή του χαρτιού από ένα βιβλίου. Μία έρευνα έδειξε πως το 70% των οδηγών που αγοράζουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο νοσταλγούν την μυρωδιά της βενζίνης, που τους ξυπνά αισθήσεις ανάλογες με την ένταση της μυρωδιάς του κρασιού ή του τυριού.

Για αυτό και η Ford αποφάσισε να δημιουργήσει το Mach-Eau, ένα άρωμα που θυμίζει ήπια όλα τα καλά που έχει ένα συμβατικό αυτοκίνητο με βενζίνη, λάδια, δερμάτινα καθίσματα και τις σχετικές μυρωδιές. Η φόρμουλα του αρώματος είναι μυστική, αλλά περιέχει αιθέρια έλαια από ginger, λεβάντα, σανδαλόξυλο και πολλά άλλα.

Από την άλλη, κάποιος με χιούμορ θα μπορούσε να ερμηνεύσει το Mach-Eau ως ένα «τρολάρισμα» απέναντι στα συμβατικά αυτοκίνητα και στα πιο «καθαρά» ηλεκτρικά. Άλλωστε, η κλεψύδρα αδειάζει και για την Ford αφού η μπλε οβάλ εταιρία έχει ήδη ανακοινώσει πως από το 2030 και μετά στην Ευρώπη θα πουλά μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!