NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε τον Τομ Κρουζ να στρίβει την Porsche 911 GT3 στο Silverstone [video]

Αν έχετε μερικά λεπτά απολαύστε ένα καλοφτιαγμένο κλιπάκι με εντυπωσιακά πλάνα και μία Porsche 911 στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας της.

Αν παρακολουθήσατε το Grand Prix της Βρετανίας ίσως να είδατε σε μερικά πλάνα την κάμερα να εστιάζει πάνω στον Τομ Κρουζ. Ο οποίος στο τέλος του αγώνα πανηγύρισε ανάλογα τη νίκη του Lewis Hamilton.

Ωστόσο, ο 59χρονος σταρ δεν βρέθηκε τυχαία στο Silverstone, αφού χρειάστηκε να βρεθεί στην πίστα για τις ανάγκες ενός προωθητικού βίντεο για το επερχόμενο sequel του «Top Gun».

Όπως θα δείτε υπάρχουν και δύο εκλεκτοί καλεσμένοι, οι Mark Webber και ο David Coulthard, με τους οποίους ο Tom Cruise έρχεται σε μια κόντρα οδηγώντας μία από τις τρεις Porsche GT3.

https://youtube.com/watch?v=Z7AAgYNoWKU

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!