NEA

Πωλείται ένα σπάνιο Honda NSX Type R

To NSX παραμένει ένα από τα πιο icon σπορ μοντέλα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας την δεκαετία του 1990.

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι πολύ σπάνια αφού είναι μια δεξιοτίμονη Type R δεύτερης γενιάς που κατασκευάστηκε σε μόλις 140 αυτοκίνητα (η πρώτη ήταν στα 500). Κάτω από το καπό υπάρχει ο V6 των 3,2 λίτρων που αποδίδει πάνω από 280 άλογα (πίσω κίνηση με μηχανικό εξάρι σασμάν) μιας και τόσο ήταν το προβλεπόμενο όριο για τα ιαπωνικά αυτοκίνητα την τότε εποχή.

Το Type R είχε επίσης μια σημαντική μείωση βάρους από τα υπόλοιπα NSX που έφτανε τα μείον 100 κιλά χάρη στην εκτενή χρήση ανθρακονημάτων και την αφαίρεση της υποβοήθησης του τιμονιού. Επίσης, είχε πολλά εξτρά, πιο σφιχτό set-up και πολλά άλλα που ανεβάζουν την τιμή αυτού του NSX Type R με τα 50.920 χιλιόμετρα στο κοντέρ του πάνω από το μισό εκατομμύριο ευρώ.


Πέρα από το λευκό NSX-R που πωλείται από την Torque GT, παρακάτω θα βρείτε ένα άλλο από παλιότερη δημοπρασία καθώς και ένα κόκκινο που είχε πωληθεί από την Speedart.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!