ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πήγε να ντριφτάρει και έγινε ρεζίλι στο διαδίκτυο [video]

Το ντριφτ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά όταν κάποιος θελήσει να δώσει το δικό του σόου με ένα μεγάλο pickup.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ένα γεμάτος αυτοπεποίθηση οδηγός επιχειρεί να κάνει ντριφτ γύρω από μια πλατεία με ένα θηριώδες Chevrolet Silverado. Το πλήθος περιμένει με αγωνία τον ένα ανόητο να δώσει τροφή για τα social των άλλων ανόητων. Και όπως θα δείτε για λίγο έλλειψε να υπάρξουν και τραυματισμοί, αφού ο οδηγός του pickup έχασε εντελώς τον έλεγχο.

Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει με δύναμη πάνω στο πεζοδρόμιο, όπου ένας από τους θεατές ίσα που προλαβαίνει να κάνει ένα σάλτο ώστε να αποφύγει τον τραυματισμό. Όσο για το αυτοκίνητο μπορείτε να δείτε πως έσπασε ο πίσω άξονας και μαζί με τον τροχό αποκολλήθηκαν από την θέση τους. Ακόμη και έτσι, το τσούρμο των ανόητων φρόντισε για τα σχετικά ποσταρίσματα και το βίντεο να γίνει viral.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!