ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε τι έπαθε ένας μοτοσικλετιστής μετά από μια νεροποντή [video]

Στο video βλέπουμε έναν οδηγό ενός δίκυκλου να κινείται σε έναν δρόμο στις Φιλιππίνες, οι οποίες πλήττονται από έναν τοπικό τυφώνα.

Ο δικυκλιστής κινείται αργά και με προσοχή, όμως μπροστά του έχει συγκεντρωθεί στην λωρίδα του μία μεγάλη ποσότητα νερού, η οποία τον… καταπίνει. Και τον ρίχνει στο έδαφος, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. Το αυτοκίνητο που ακολουθούσε πρόλαβε να σταματήσει πριν τον χτυπήσει και όλα εξελίχθηκαν χωρίς παρατράγουδα, πέρα από την τρομάρα που πήρε ο οδηγός του δίκυκλου.

Με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να είναι πια μία πραγματικότητα για όλο τον κόσμο, είναι προφανές ότι και οι οδηγοί θα πρέπει να προσαρμόσουν ανάλογα τις συνήθειες τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το θέμα αφορά τους δικυκλιστές και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν σε έντονες βροχοπτώσεις.

Προς γνώση και συμμόρφωση όσων και εδώ στην χώρα μας οδηγούν την μοτοσικλέτα τους με αντίστοιχο τρόπο. Οι κίνδυνοι είναι ιδιαίτερα μεγάλοι μετά από ισχυρή βροχή και η οδήγηση θα πρέπει να γίνεται με εξαιρετική σύνεση για να μην τα κάνετε… μούσκεμα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!