NEA

Μια Porsche 911 αφιερωμένη στον Pedro Rodriquez

H Porsche 911 Turbo S «Pedro Rodriquez» θα πωληθεί σε πλειστηριασμό κατά τη διάρκεια του έτους και το ποσό θα διατεθεί για κοινωφελείς σκοπούς.

Ο Pedro Rodriquez θεωρείται ο κορυφαίος οδηγός αγώνων από το Μεξικό και έχασε τη ζωή του πριν από μισό αιώνα στο Norisring, σε ηλικία μόλις 31 ετών έπειτα από ένα κλατάρισμα στο λάστιχο της Ferrari 512M του. Ως εργοστασιακός οδηγός της Porsche και μέχρι το θάνατό του είχε πετύχει δύο νίκες στη Formula 1, μια στις 24 Ώρες του Le Mans, στις 24 ώρες της Daytona, καθώς και στα 1.000 χιλιόμετρα της Monza.

Για να τιμήσει την καριέρα του η Porsche παρουσίασε μια μοναδική έκδοση της 911 turbo S, βαμμένη στα κλασικά χρώματα της Gulf. Όπως ήταν βαμμένα και τα αγωνιστικά του Rodriquez. Φυσικά υπάρχει μία πλακέτα με το περίγραμμα της Porsche 917 μαζί με τη σημαία της πατρίδας του Μεξικανού. Η ίδια επιγραφή υπάρχει και στα μαρσπιέ, ενώ στη βάση της πίσω πτέρυγας αναγράφονται οι 8 αγώνες που είχε κερδίσει με την 917.

Ο διάκοσμος είναι ντυμένος με μπλε δέρμα, ενώ στην κεντρική κονσόλα υπάρχει το αυτόγραφο του διάσημου οδηγού. Στα προσκέφαλα βλέπουμε το περίγραμμα της 917, ενώ υπάρχει και ένα ειδικό σετ αποσκευών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!