NEA

Alfa Romeo Giulia GTAm vs 992 Porsche 911 GT3: Σημειώσατε… [video]

Σε αυτή την άτυπη κόντρα τα δύο σπορ αυτοκίνητα έχουν πολύ κοντινές προδιαγραφές με την Giulia να αποδίδει 540 άλογα και τον τετράλιτρο ατμοσφαιρικό της Porsche στα 510 άλογα.

Από τη μία πλευρά η ακριβοθώρητη Alfa Romeo Giulia GTAm η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 κομμάτια. Και από την άλλη η Porsche 911 GT3 τελευταίας γενιάς. Ωστόσο, παρά τα παραπλήσια τεχνικά χαρακτηριστικά στην πίστα η Porsche κυριαρχεί σε όλες τις διαδικασίες: στον γύρο πίστας, στις επιδόσεις και στο φρενάρισμα.

Λογικό μιας και η Giulia είναι ένα σπορ τετράθυρο διθέσιο στην έκδοση GTAm, ενώ η Porsche ένα καθαρόαιμο αρπακτικό πίστας. Σχετικά κοντά είναι και οι τιμές τους στο εξωτερικό, με την Porsche να είναι περί τα 30.000 ευρώ πιο φθηνή. Και προφανώς η 911 GT3 να είναι η λογική επιλογή για τον λάτρη της γρήγορης οδήγησης, δε νομίζετε;

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!