NEAPINED

Πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης για το Subaru Solterra

Η Subaru θα λανσάρει μέσα στο 2022 το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα είναι ένα rebadged Toyota.

To πρώτο ηλεκτρικό της Subaru θα βασίζεται στο ηλεκτρικό Toyota bZ4X που έχει παρουσιαστεί εδώ και αρκετούς μήνες. Ουσιαστικά, το EV crossover της Subaru θα διαφέρει ελάχιστα και στα σημεία έχοντας την ίδια βάση με τους Γιαπωνέζους (της Subaru) να την αποκαλούν e-Subaru Global Platform.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις teaser εικόνες έχει υιοθετηθεί το ίδιο αιχμηρό στιλ με την έντονη κλίση της οροφής με μια σπορ διάθεση. Από πλευράς μεγέθους το Solterra αναμένεται να βρίσκεται κάπου στο μήκος του Forester.

Στο εσωτερικό η εικόνα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με εκείνη του Toyota, με τον υπερυψωμένο ψηφιακό πίνακα και την μεγάλη touch-screen.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάποια περισσότερα τεχνικά στοιχεία για το Solterra (πιθανότατα θα έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ για τετρακίνηση), αν και θα μάθουμε στις επόμενες εβδομάδες. Από την Subaru ή την Toyota, το ίδιο κάνει…

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!