ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτή η Dodge Viper των 7,6 μέτρων χωρά 12 άτομα

Αναμφίβολα πρόκειται για την μακρύτερη και πιο ευρύχωρη «οχιά» που έχουμε δει. Και μια από τις πιο άσχημες.

Αν αρέσει κάτι στους Αμερικάνους είναι οι μετασκευές και η προσοχή που τραβούν με αυτές στους δρόμους. Όπως αυτή η Viper που βλέπετε στην οθόνη σας και με τους εμπνευστές να παίρνουν το μπροστινό μέρος και να  προσθέτουν ένα μακρύ σασί φτάνοντας τα 7,6 μέτρα και δημιουργώντας θέσεις για έως 12 άτομα.

Πρόκειται σίγουρα για μία από τις πιο ακραίες μετατροπές που έχουν γίνει ποτέ, και μάλιστα βγήκε πρόσφατα προς πώληση στο e-bay. Μάλιστα η συγκεκριμένη έκδοση είναι και κάμπριο για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση όσων είχαν την τύχη (ή την ατυχία…) να βρεθούν σε κάποια από τα καθίσματά της.

Στην αγγελία του ebay αναφέρεται πως διατηρείται κάτω από το καπό ο V10 κινητήρας των 8,0 λίτρων. Επίσης, αναφέρεται πως η συγκεκριμένη Viper έχει συμμετοχή σε δεκάδες σήριαλ και διαφημίσεις. Όσο για την τιμή αυτή είναι στις 114 .416 ευρώ και μέχρι τώρα δεν υπάρχει ούτε ένα χτύπημα αγοράς. Δικαιολογημένα, για ένα τέτοιο έκτρωμα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!