ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Κατεβάστε το επίσημο πρόγραμμα του εθνικού μας αγώνα

Προμηθευτείτε το «Επίσημο Πρόγραμμα» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και προετοιμαστείτε σωστά για το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του μήνα.

Το «Επίσημο Πρόγραμμα» διατίθεται δωρεάν στο Rally Village του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που θα λειτουργεί από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος, καθώς και στο ΕΚΟ Service Park του αγώνα, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Στις σελίδες του «οδηγού» θα βρείτε τις συμμετοχές, τα ωράρια, τους χάρτες των ειδικών διαδρομών, στοιχεία για όλα τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα, καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεται ο θεατής για να παρακολουθήσει με ασφάλεια το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Το «Επίσημο Πρόγραμμα» διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή, πατώντας εδώ (αρχείο 10,3 mb), ενώ στον τομέα «Θεατές» στο www.acropolisrally.gr θα βρείτε επιπλέον στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε τον αγώνα με ασφάλεια.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!