NEA

Οι πρώτες δοκιμές του νέου Ford Ranger [video]

Η Ford ετοιμάζει την επόμενη κίνηση της στη δημοφιλή κατηγορία των pick-up μοντέλων ανακοινώνοντας ότι το νέο Ford Ranger θα παρουσιαστεί επίσημα αργότερα μέσα στη χρονιά που διανύουμε και αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το 2023.

Το πρώτο βίντεο από τις δοκιμές εξέλιξης του νέου Ranger δείχνει τα κορυφαία του διαπιστευτήρια στις εκτός δρόμου διαδρομές αλλά και το διαχρονικά δυναμικό οδηγικό DNA της Ford.

Έτσι, το πιο σκληρό, ικανό και διασυνδεδεμένο Ford Ranger που έχει ποτέ κατασκευάσει η εταιρεία εξελίσσεται με γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών, ώστε να αποτελέσει τον ιδανικό σύντροφο τόσο στη δουλειά όσο και στις εξορμήσεις μιας οικογένειας.

Παρακάτω το πρώτο βίντεο από τις δοκιμές του νέου Ford Ranger. Υπενθυμίζεται πως το νέο Ford Ranger θα μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με το νέο Volkswagen Amarok.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!