PINEDΑΓΩΝΕΣ

GP Ιταλίας: Νίκη για τον Ricciardo και «1-2» για την McLaren!

Μετά την εγκατάλειψη των Hamilton και Verstappen, οι McLaren θύμισε παλιές καλές εποχές κάνοντας το 1-2 με τους Ricciardo και Norris.

Μέσα στην έδρα της Ferrari η McLaren έκανε το «1-2» με τους Ricciardo και Norris. Η McLaren είχε να γευτεί νίκη από το GP Βραζιλίας το 2012 με τον Button, ενώ είχε να κάνει το «1-2» από το GP του Καναδά το 2010. Στο βάθρο και ο Bottas (ανέβηκε 16 θέσεις από την εκκίνηση!), παρακάτω η γραμμή τερματισμού.

Άκρως εντυπωσιακός ο Ricciardo που πήρε το απόλυτο των 26 βαθμών μιας και είχε τον ταχύτερο γύρο. Φυσικά το GP της Ιταλίας προσέφερε θέαμα και ενδιαφέρον με την σύγκρουση ανάμεσα στον Verstappen και στον Hamilton με το μονοθέσιο του Ολλανδού να καπακώνει τον Βρετανό και να αποδεικνύει την χρησιμότητα του Halo.

Συγκεκριμένα, ο πίσω δεξιά τροχός ακούμπησε στο κράνος του Hamilton! To ατύχημα συνέβη μόλις ο Hamilton βγήκε από την αλλαγή ελαστικών του και η Red Bull πάτησε πάνω στο κέρμπ, αναμένεται η αξιολόγηση από τους αγωνοδίκες (upd: ποινή 3 θέσεων στον Verstappen).

Επόμενος αγώνας σε περίπου ένα μήνα στο Σότσι για το GP Ρωσίας (26 Σεπτεμβρίου, στις 15:00), δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button