NEA

Νέα έκδοση Toyota RAV4 Adventure

Δίχως να υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη η «περιπετειώδης» έκδοση του RAV4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Όπως μπορείτε να δείτε το τo RAV4 Adventure έχει διαφορετικούς προφυλακτήρες, νέα μάσκα και εισαγωγές αέρα, ψευδό-μεταλλικές προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω, ελαφρώς επανασχεδιασμένα LED μπροστά κ.α.

Ο διάκοσμος διαθέτει νέο συνθετικό δέρμα για τα καθίσματα κάποιες αισθητικές βελτιώσεις στα υλικά. Όλη η γκάμα πλέον θα διαθέτει στάνταρ ηλεκτρικά καθίσματα εμπρός, φωτιζόμενους διακόπτες για τα παράθυρα και νέα θύρα USB-C για την φόρτιση συσκευών.

Το αμάξωμα ξεχωρίζει και από τα τονισμένα τόξα στα φτερά, τις νέες 19άρες ζάντες σε ματ γκρι χρώμα, ενώ για τις απλές υβριδικές εκδόσεις υπάρχουν και άλλης σχεδίασης ζάντες σε γυαλιστερό μαύρο ή αλουμίνιο. Σύμφωνα με την Toyota η δημοφιλέστερη Adventure επιλογή αναμένεται να είναι η ελκυστική διχρωμία χακί/ γκρι που μας παραπέμπει στο Land Cruiser FJ40.

Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στο σύστημα πρόωσης με την βασική έκδοση να είναι η υβριδική με τους 222 ίππους σε συνδυασμό με το κιβώτιο eCVT και την τετρακίνηση AWD-i.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!