NEA

Πόσοι ήταν οι επισκέπτες της IAA MOBILITY στο Μόναχο; Δείτε πότε είναι η επόμενη!

Θετικό κρίνεται το αποτύπωμα της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου στο Μόναχο, καθώς όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου, IAA MOBILITY ανήλθαν σε 400.000 και προέρχοντο από 95 χώρες. Στο μεταξύ φιλοξένησε 744 εκθέτες και 936 ομιλητές από 32 χώρες, ενώ 3.500 εκπρόσωποι των ΜΜΕ κάλυψαν την έκθεση.

Η IAA MOBILITY 2021, η κορυφαία πλατφόρμα του μέλλοντος και της κίνησης, εκτός από την επίδειξη εντυπωσιακών αυτοκινήτων, ανέπτυξε το μοντέλο της “smart city”, που βασίζεται στην «έξυπνη» κυκλοφορία των οχημάτων και σε καινοτόμους τρόπους διασύνδεσης των μεταφορών, στοχεύοντας στη βιωσιμότητα, προσαρμοσμένη στις νέες ανάγκες των πολιτών.

Η IAA MOBILITY κάλυψε συνολικά 315.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, τα 250.000 τ.μ. εξ αυτών βρίσκονταν στους χώρους του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου και τα 65.000 τ.μ. μέσα στην πόλη του Μονάχου.

Τα τμήματα αφιερωμένα στα ποδήλατα και τη μικροκινητικότητα κάλυψαν 56.000 τ.μ. και αξιοσημείωτο είναι ότι συνολικά, 255 οχήματα χρησιμοποιήθηκαν στη Blue Lane, ενώ είχαν προγραμματιστεί 7.000 test drives.

Η επόμενη IAA MOBILITY θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!