ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τέθηκε σε λειτουργία η υπηρεσία Nissan Easy Ride [video]

Η Nissan και η NTT DoCoMo ξεκινούν τις δοκιμές της αυτοματοποιημένης υπηρεσίας αποστολής οχημάτων Easy Ride.

Η υπηρεσία αυτοματοποιημένης αποστολής οχημάτων Easy Ride της Nissan φιλοδοξεί να παρέχει ελευθερία κινήσεων για όλους. Σε συνεργασία με την DoCoMo, η Nissan ξεκίνησε τις δοκιμές του συστήματος στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Το Easy Ride ενσαρκώνει μια υπηρεσία κινητικότητας για εκείνους που θέλουν να ταξιδεύουν ελεύθερα στον προορισμό τους. Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αυτοματοποιημένη οδήγηση για να μεταφέρει τους επιβάτες με ασφάλεια στον προορισμό τους, προσφέροντας παράλληλα χρήσιμες πληροφορίες και προτάσεις για δραστηριότητες εντός της περιοχής.

Περίπου 200 μόνιτορ σε δημόσιους χώρους, θα εξετάσουν το σύστημα και την ικανότητά του να λύσει τα προβλήματα μεταφοράς που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινότητες.

Στο παρακάτω  βίντεο μπορείτε να δείτε πως η Easy Ride επιτρέπει στους χρήστες να ταξιδεύουν με ελευθερία εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και ασφάλεια.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!