NEA

Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Αχαρνών

Πράσινο φως για την έναρξη έργων ανακατασκευής και ασφαλτοστρώσεων σε τμήμα του οδικού δικτύου στο Δήμο Αχαρνών με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

To έργο συνολικού προϋπολογισμού 3,1 εκ. ευρώ δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Αχαρνών Σ. Βρεττό.

Το έργο προβλέπει την κατασκευή δρόμων στις ΠΕ Αγ. Παρασκευής-Πανοράματος-Μπόσκιζας του Δήμου Αχαρνών με στόχο την οδική αναβάθμιση προς εξυπηρέτηση των κατοίκων, την βελτίωση και συμπλήρωση του εσωτερικού οδικού δικτύου των εν λόγω περιοχών του Δήμου.

Επισημαίνεται πως πολλοί δρόμοι είναι  χωματόδρομοι, άλλοι είναι διανοιγμένοι με κράσπεδα και άλλοι χωρίς κράσπεδα. Ειδικότερα στα έργα περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής βάσης, υπόβασης, κρασπεδορείθρων, όπου απαιτούνται, καθώς και εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Επίσης περιλαμβάνονται  εργασίες διανοίξεων (καθαίρεση και ανακατασκευή μαντρών) καθώς και η  πλακόστρωση των πεζοδρομίων. Το συνολικό μήκος των δρόμων προς κατασκευή είναι 9.275,00 μ.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!