ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Toyota Dream Car Art Contest -Το αυτοκίνητο των ονείρων σου», επιστρέφει!

Η Toyota προσκαλεί και φέτος όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα υπέροχο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας, μέσα από τον 15ο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής με τίτλο: «Toyota Dream Car Art Contest – Το αυτοκίνητο των ονείρων σου»!

Τα τελευταία  χρόνια, χιλιάδες παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο έχουν πάρει στα χέρια τους πινέλα, μαρκαδόρους, κηρομπογιές και χρώματα και με πολύ όρεξη έχουν σχεδιάσει μοναδικά αυτοκίνητα βγαλμένα από έναν άλλον κόσμο!

Η Toyota Ελλάς για 15η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το διαγωνισμό «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου» και καλεί τους μικρούς της φίλους να κλείσουν τα μάτια τους, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο γεμάτο φαντασία και χρώμα!

Φέτος, ο διαγωνισμός ξεκίνησε επίσημα την ημέρα έναρξης του Φεστιβάλ Γρίφων στο Καστελλόριζο, στις 24 Σεπτεμβρίου 2021.  Η κίνηση αυτή έχει συμβολικό χαρακτήρα, υπογραμμίζοντας την δυνατότητα όλων των παιδιών να συμμετέχουν, από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο σημείο της χώρας.    

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, που χωρίζεται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες και συγκεκριμένα από 8 ετών και κάτω, 8-11 ετών και 12- 15 ετών.

Ο Ελληνικός διαγωνισμός διεξάγεται κατά την περίοδο από 24 Σεπτεμβρίου 2021 έως 31 Ιανουαρίου 2022.  Από τον πανελλαδικό διαγωνισμό θα βραβευθούν τα 3 καλύτερα έργα από κάθε ηλικιακή ομάδα (συνολικά 9 έργα), τα οποία στη συνέχεια θα λάβουν μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία.

Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, η ΤΟΥΟΤΑ προσκαλεί όλα τα παιδιά στην Ελλάδα και την Κύπρο, να συμμετέχουν στο διαγωνισμό «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Your Dream Car» και να υποβάλλουν τα έργα τους στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Toyota σε όλη την Ελλάδαwww.toyota.gr  ή να τα στείλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Toyota Ελλάς αβεε, Εθνικής Αντιστάσεως 48, Τ.Κ.152 31 Χαλάνδρι (επισυνάπτονται αρχεία με τους όρους διαγωνισμού καθώς και τη φόρμα συμμετοχής).

Αναμφισβήτητα, ο διαγωνισμός αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, να ταξιδέψουν το ταλέντο τους πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, βιώνοντας μία συναρπαστική και δημιουργική εμπειρία.

Ελπίζουμε τα παιδιά να απολαύσουν αυτήν την πολύ όμορφη πρόκληση και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα γραφεία της ΤΟΥΟΤΑ να γεμίσουν με χρώματα, σχέδια και φαντασία!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!