NEAPINED

Επίσημα teaser για το νέο Honda Type R

Η ιαπωνική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το νέο Type R που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Από τα όσα μπορούμε να κατανοήσουμε πίσω από το πολύχρωμο καμουφλάζ το νέο Type R πιθανότατα δεν θα έχει κάποια σούπερ υβριδική διάταξη με δύο μοτέρ αλλά μια εξελιγμένη εκδοχή του δίλιτρου τετρακύλινδρου turbo μοτέρ. Το οποίο πιθανότατα θα είναι το τελευταίο δίχως κανένα ίχνος εξηλεκτρισμού και θα περνά την ισχύ των 320+ ίππων στους μπροστινούς τροχούς.

Κατά τα υπόλοιπα μπορούμε να διακρίνουμε τις αγριεμένες εισαγωγές μπροστά, τους μαύρους τροχούς με τις κόκκινες δαγκάνες της Brembo, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια μεγάλη φτερούγα και η τριπλέτα της εξαγωγής. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια ψηφιακή προσέγγιση.

Υπενθυμίζεται πως το νέο Civic στις απλές του εκδόσεις θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ευρώπη από τις αρχές του 2022 με αποκλειστικά υβριδικές εκδόσεις. Πιθανότατα με τα ατμοσφαιρικά σύνολα e:HREV με κινητήρα 1,5 λίτρου και ενδεχομένως 2,0 λίτρων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!