NEA

Έρχονται τα νέα Mini με πιο premium στιλ

Οι αλλαγές που επέρχονται στην αυτοκινητοβιομηχανία κυρίως με την υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης είναι λογικό να επηρεάσουν και την εμφάνιση των αυτοκινήτων.

Έτσι όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές διαμορφώνουν τα πλάνα τους για το άμεσο αλλά και το απώτερο μέλλον και η Mini φυσικά και δεν αποτελεί την εξαίρεση. Με βάση λοιπόν τις δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος design της Oliver Heilmer η σχεδίαση των καινούργιων μοντέλων της θα γίνει πιο απλή.

Πιο minimal αν προτιμάτε, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει προσπάθεια να αποκτήσουν έναν ακόμα πιο premium χαρακτήρα. Τόσο εκτός όσο και εντός, ενώ για την καμπίνα η πολυτέλεια δεν θα είναι συνδεδεμένη με τις δερμάτινες επενδύσεις, μιας και αυτές θα αντικατασταθούν από βιώσιμα υλικά. Τα οποία θα προσομοιώνουν με επιτυχία τόσο την εικόνα όσο και την υφή του δέρματος.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!