NEA

H νέα Lancia Delta θα είναι εντελώς αθόρυβη

Και αυτό επειδή θα είναι πλήρως ηλεκτρική. Ακόμη και έτσι θα είναι ένα γεγονός που θα δώσει χαρά στους φίλους της Lancia μέσα από την αναβίωση ενός από τα πιο ιστορικά μοντέλα της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της εταιρίας, Luca Napolitano, «…η Delta δεν είναι δυνατόν να λείπει από τα σχέδιά μας για το μέλλον. Όταν θα επιστρέψει θα είναι μία πραγματική Delta, ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο. Και θα είναι ηλεκτρική”.

Το δημοσίευμα της Corrierre della Sera αναφέρει ότι θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα SLTA Medium και θα μπορεί να έχει πισωκίνητη, προσθιοκίνητη ή και τετρακίνητη μετάδοση. Ενώ παράλληλα θα προσφέρει και αρκετά μεγάλη μπαταρία ώστε η αυτονομία να αγγίζει τα 700 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζεται πως η Stellantis έχει ήδη δρομολογήσει την Lancia από το 2026 ως μία αμιγώς ηλεκτρική μάρκα και θα είναι ο premium κατασκευαστής του γκρουπ στις μικρές και μεσαίες κατηγορίες. Πριν την άφιξη της Delta αναμένεται να δούμε πρώτα τον αντικαταστάτη του Ypsilon που θα είναι και αυτός αμιγώς ηλεκτρικός.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!