ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Rafael Nadal παγκόσμιος πρεσβευτής της Kia και του EV6

Με το λανσάρισμα του νέου crossover EV6, η Kia ενισχύει την ηλεκτροκινητικότητα με την υποστήριξη του παγκόσμιου πρεσβευτή της Rafael Nadal – Η κοινή ανακοίνωση έγινε σε ένα γήπεδο τένις στην Ακαδημία Rafa Nadal που τροφοδοτείται τροφοδοτήθηκε από  ένα EV6 χρησιμοποιώντας τη λειτουργία vehicle-to-load (V2L).

Ο θρύλος του τένις Rafael Nadal τόνισε σήμερα τη δέσμευσή του να προωθήσει την οικολογική κινητικότητα με τη χρήση  του νέου crossover EV6, σε μια τελετή παράδοσης στην Ακαδημία Rafa Nadal, στην γενέτειρά του Manacor (Ισπανική πόλη στη  Μαγιόρκα).

Στην εκδήλωση, ο Nadal παρέλαβε ένα  EV6 GT-Line ως επίδειξη του κοινού οράματος των δύο  συνεργατών για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου και την έμπνευση μιας νέας γενιάς οδηγών προκειμένου να υιοθετήσουν την ηλεκτροκινητικότητα.

Στα πλαίσια της συνεργασίας, ο Nadal θα χρησιμοποιήσει ενεργά το  EV6 για την προσωπική του μετακίνηση στη Μαγιόρκα καθώς και σε μεγάλα τουρνουά τένις όπως το Australian Open 2022. Επιπλέον, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να μετατρέψει όλα τα οχήματα που χρησιμοποιούνται στην Ακαδημία και το Ίδρυμα Rafa Nadal σε ηλεκτρικά οχήματα έως το 2022.

«Η εργασία μου προϋποθέτει πολλά ταξίδια και ο τρόπος ζωής μου είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.” Αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές όπου μπορώ, ξεκινώντας από την προσωπική χρήση του  EV6 στη Μαγιόρκα και όπου χρειαστεί​​», ανέφερε ο Nadal. «Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που έχω την υποστήριξη της Kia και του νέου EV6  και θα ήθελα να ενθαρρύνω και άλλους ανθρώπους να χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα όπου είναι δυνατόν».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σ΄ ένα γήπεδο τένις, που ονομάστηκε “EV6 Court”.  Το σύστημα φωτισμού του τροφοδοτήθηκε ηλεκτρικά από ένα EV6 GT-Line, το οποίο διαθέτει μια προηγμένη λειτουργία V2L και χρησιμεύει ως φορητό, αυτόνομο τροφοδοτικό σύστημα.

Το EV6 κυκλοφόρησε για να παίξει βασικό ρόλο στο νέο όραμα της Kia  προσφέροντας προσβάσιμες, βιώσιμες και καινοτόμες λύσεις μετακίνησης σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αντιπροσωπεύει μια πρωτοποριακή λύση για μελλοντική ηλεκτροκίνητη κινητικότητα και στοχεύει στην βελτίωση των  βιομηχανικών standards τη στιγμή που ο κόσμος της αυτοκινητοβιομηχανίας μεταβαίνει γρήγορα προς την πλήρη ηλεκτροκίνηση.

Η λειτουργία V2L του EV6 που παρουσιάστηκε στο EV6 Court της Ακαδημίας Rafa Nadal μπορεί να τροφοδοτήσει έως 3,6 KW ηλεκτρικής ενέργειας και  να τροφοδοτήσει οτιδήποτε: από εξωτερικές οικιακές συσκευές έως άλλα ηλεκτρικά οχήματα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!