NEA

Η Hyundai είναι η πιο αρεστή μάρκα για τους Έλληνες

Είτε μόλις πήρατε το δίπλωμά σας είτε είστε έμπειρος οδηγός, όλοι έχουμε μια μάρκα αυτοκινήτου την οποία ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε και μια που δεν θα θέλαμε ούτε να την δούμε στον δρόμο. Αλλά ποιες μάρκες είναι αυτές για τους Έλληνες και πώς συγκρίνονται με τις άλλες χώρες της Ευρώπης;

Η νέα έρευνα της comparethemarket.com.au ανέλυσε τις αναδημοσιεύσεις στα social media οι οποίες σχετίζονται με θετικές ή αρνητικές απόψεις για μάρκες και αποκαλύπτει αυτές για τις οποίες μιλάνε οι Έλληνες πιο θετικά online.

Παρά τον κατασκευαστή να βρίσκεται στην Κορέα, η Hyundai είναι η πιο αρεστή μάρκα για τους Έλληνες. Αξίζει να αναφερθεί πως οι αναζητήσεις για «Hyundai 2022» (oι αναζητήσεις από το Google συλλέχθησαν στις 22/10) στο Google αυξήθηκαν κατά +800% τους τελευταίους 12 μήνες στην Ελλάδα, με τις περισσότερες αναζητήσεις να γίνονται τον Σεπτέμβριο του 2021. Συγκρίνοντας τα δεδομένα σε όλο τον κόσμο, η Rolls-Royce είναι η κορυφαία μάρκα σε 16 χώρες.

Ο Stephen Zeller, Γενικός Διευθυντής Γενικών Ασφαλίσεων στη Compare the Market, δήλωσε: «Σε όποια μάρκα αυτοκινήτου κι αν έχετε στρέψει τα βλέμμα σας, το πιο σημαντικό είναι να είναι ασφαλισμένο όταν είστε στο δρόμο. Διασφαλίζοντας ότι έχετε την πιο κατάλληλη κάλυψη, είτε αυτό περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με οδική βοήθεια, κάλυψη για πυρκαγιά και κλοπή τρίτων, εάν συμβεί το χειρότερο».

Πηγή: comparethemarket.com.au

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!