NEA

O Pierre Gasly στο τιμόνι ενός Acura NSX [video]

To πολύ ενδιαφέρον βίντεο τραβήχτηκε στο παρασκήνιο του Grand Prix των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην πίστα του Όστιν στο Τέξας.

O Gasly μας χαρίζει έναν γύρο στην αμερικανική πίστα και μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος με ένα NSX πρώτης γενιάς. Τόσο πολύ που σκέπτεται να αγοράσει ένα!

Αξιοσημείωτο είναι πως το λογότυπο της Acura φιγουράρισε στα μονοθέσια και στα κράνη των οδηγών της Red Bull και της AlphaTauri στο πλαίσιο μίας προωθητικής ενέργειας για την Honda στην αγορά της Βορείου Αμερικής.

Το Acura NSX έχει κάτω από το καπό του έναν τρίλιτρο V6 που αποδίδει 280 άλογα και 280 Nm ροπής. Όλα στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου με 5 σχέσεις.

Δείτε παρακάτω τον Ayrton Senna να στρίβει ένα NSX-R στην Suzuka πριν από 32 χρόνια.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!