NEA

H νέα Lamborghini Countach στους δρόμους [video]

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μία από τις πρώτες φορές που η ολοκαίνουργια Countach βρίσκεται σε κίνηση και μπορούμε να ακούσουμε, έστω και στο χαλαρό τον κινητήρα της.

Η νέα Countach είναι μια από τις Lamborghini για την οποία έχουν ακουστεί πολλά. Κάποιοι χαίρονται για την επιστροφή του διάσημου ονόματος, κάποιοι άλλοι το θεωρούν ιεροσυλία για μια ουσιαστικά αρπαχτή σε 112 αυτοκίνητα που έχουν προγραμματιστεί να κατασκευαστούν μέχρι το 2022.

Όπως και να έχει πρόκειται για ένα από τα πιο σπουδαία supercar της δεκαετίας, το οποίο πρόσφατα η κάμερα παπαράτσι το συνέλαβε την ώρα που βγήκε για μία από τις πρώτες βόλτες.

Υπενθυμίζεται πως η Countach LP 800-4 έχει τον ατμοσφαιρικό V12 της Sian με υβριδική τεχνολογία με υπερπυκνωτές. Η χωρητικότητα του παραμένει στα 6,5 λίτρα αλλά για την περίσταση αποδίδει 780 άλογα και με την συνδρομή του ηλεκτρικού μοτέρ η ισχύς αυξάνεται στα 814.

Όσο για την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα, αυτή ολοκληρώνεται σε 2,8 δευτερόλεπτα, για τα 0-200 χλμ./ώρα σε 8,6 χλμ./ώρα, ενώ η τελική αγγίζει τα 355 χλμ./ώρα. Αυτά για τη νέα Countach των 3 εκατομμυρίων ευρώ, δίχως τους φόρους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!