ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η γκαλερί Nissan Crossing προσφέρει την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας

Η Nissan λάνσαρε τη γκαλερί Nissan Crossing σε εικονική πραγματικότητα, δημιουργώντας έναν νέο τρόπο επικοινωνίας στο metaverse.

Το Nissan Crossing, η γκαλερί της Nissan στο ακριβοθώρητο προάστιο Ginza του Τόκυο, είναι μια γκαλερί εμπειριών της μάρκας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κατανοήσουν το όραμα του Nissan Intelligent Mobility και να βιώσουν πώς θα είναι η οδήγηση στο μέλλον.

Τώρα το Nissan Crossing έχει αναδημιουργηθεί σε μια εκδοχή εκπληκτικής εικονικής πραγματικότητας,  παρουσιάζοντας το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό crossover Ariya. Μπορείτε να βρείτε την εικονική συλλογή με το όνομα «NISSAN CROSSING» στην VR πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης  VRChat, στην κατηγορία «Worlds».

Ο εκθεσιακός χώρος VR παρέχει ένα νέο μέσο ψηφιακής επικοινωνίας και προσφέρει ποικιλία περιεχομένου και εμπειριών, συμπεριλαμβανομένων νέων ανακοινώσεων και ενημερώσεων. Μια εναρκτήρια περιοδεία θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους για να τονίσει τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής και πώς θα μπορούσε να είναι το μέλλον με τα ηλεκτρικά οχήματα.

Η ανάπτυξη της εικονικής γκαλερί έγινε δυνατή χάρη στην υποστήριξη κορυφαίων δημιουργών VR. Ως μέλος της κοινότητας VR, η Nissan θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους δημιουργούς και στοχεύει να πρωτοστατήσει σε νέες πρακτικές  που υπερβαίνουν την πραγματικότητα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!