NEA

Έτσι θα είναι το νέο Ford Mondeo

Όπως είναι γνωστό το Mondeo θα συνεχίσει να υφίσταται με την διαφορά πως θα έχει μια πιο crossover προσέγγιση.

To Ford Evos που είχε παρουσιαστεί την άνοιξη στη Σαγκάη ήταν μια ένδειξη για το μέλλον του Mondeo. Πρόσφατα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν μετά από διαρροή οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν ένα μοντέλο με υπερυψωμένο αμάξωμα και στιλ που μας παραπέμπει στην E-Mach.

Στο πίσω μέρος υπάρχει το λογότυπο του Mondeo και προφανώς είναι το μοντέλο που σε πρώτη φάση θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας. Προφανώς, στις υπόλοιπες αγορές το νέο Mondeo θα έχει ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση αλλά όχι και σχεδιαστική φιλοσοφία.

Ουσιαστικά θα διατηρηθεί το crossover στιλ και με την έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος προσδίδοντας έτσι έναν σπορτίφ χαρακτήρα. Στο σαλόνι τις εντυπώσεις κερδίζει μία μεγάλη οθόνη αφής που πιάνει σχεδόν όλο το επάνω μέρος του ταμπλό, ενώ η σχεδίαση είναι πολύ μοντέρνα.

Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως το νέο Mondeo θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη μέσα στο 2022 με αιχμή του δόρατος τις plug-in υβριδικές του εκδόσεις, μαζί με τις ήπια εξηλεκτρισμένες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!